asdf
De Lunch Volendam


Bekend adres, vertrouwde kwaliteit

Havenrestaurant De Lunch is ruim 25 jaar het bekende eetcafé op de beroemde Volendammer dijk. Door de jaren heen heeft ons eetcafé een vaste reputatie opgebouwd bij dagjesmensen, reisorganisatoren en bij de Volendammers zelf. We vinden het belangrijk onze bezoekers open en gastvrij te ontvangen. Onze deur staat open voor iedereen. Het vaak bonte gezelschap in onze informele setting is wat veel bezoekers aanspreekt en waarvoor ze graag terugkomen.

 

Goed gastheerschap alleen is niet voldoende. Dag in dag uit bereiden we de lekkerste gerechten met dagverse producten en serveren we alle mogelijke koude en warme dranken. We hanteren een laag, klantvriendelijk prijspeil waarmee we ons onderscheiden van de restaurants om ons heen. Als dynamische en enthousiaste horecagelegenheid proberen we onze service en producten altijd weer te verbeteren. Onlangs introduceerden we een grillkaart en met regelmaat zetten we nieuwe gerechten op de kaart.

 

De bekende ontwerper Jan Daniels gaf ons interieur zijn gezicht, waarbij hij authentieke Volendammer elementen combineerde met hedendaagse functionaliteit en gezelligheid. Dat ontwerp draagt ook bij aan de toegankelijkheid die onze bezoekers ervaren. En dan is er natuurlijk nog de locatie. We liggen centraal op de dijk, in het hart van de bedrijvigheid, met uitzicht op de haven en het IJsselmeer. Kortom: alle ingrediënten om te komen genieten liggen voor u klaar.

Onze lunch top 3

1 Clubtrio: kip, vis, gezond
2 Calzone gamba
3 Uitsmijter op zelfgebakken vloerbrood
Bekijk onze lunchkaart

Onze dinner top 3

1 Kibbeling van kabeljauw
2 Spareribs in de zoete of pittige variant
3 Gamba's op Spaanse wijze
Bekijk onze menukaart

Groepsaanbiedingen

1 Tjalkmenu
2 Klippermenu
3 Bottermenu
Bekijk onze groepsaanbiedingen